حرکت بنیاد مسکن در مسیر عدالت اجتماعی؛ ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی برای اقشار کم‌درآمد در دستور کار

در راستای تحقق اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی مبنی بر تأمین نیازهای اساسی مردم به‌ویژه مسکن، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برنامه‌ای برای احداث ۵۰ هزار واحد مسکونی ویژه اقشار کم‌درآمد در سراسر کشور را آغاز کرده است.

به گزارش پایگاه خبری راهبرد بازار علیرضا فلاحی، معاون پشتیبانی و مدیریت منابع انسانی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، در آیین تودیع و معارفه مدیرکل جدید این بنیاد در خوزستان اظهار کرد: «تأمین مسکن برای اقشار کم‌برخوردار یکی از سیاست‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است که با جدیت دنبال می‌شود و فلسفه وجودی این نهاد نیز خدمت‌رسانی به محرومان جامعه است.»

وی با اشاره به تفاهم‌نامه بنیاد با وزارت راه و شهرسازی افزود: «بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، ۵۰ هزار قطعه زمین برای ساخت واحدهای مسکونی اختصاص می‌یابد که تاکنون بیش از ۱۸ هزار قطعه زمین واگذار و ۱۵ هزار قطعه نیز آماده آغاز عملیات اجرایی شده است. این طرح در استان خوزستان نیز از اولویت بالایی برخوردار است.»

فلاحی با تأکید بر استفاده از نیروهای درون‌سازمانی در پست‌های مدیریتی بنیاد گفت: «سیاست شورای مرکزی بنیاد استفاده از نیروهایی است که درون مجموعه رشد یافته‌اند و با روحیه جهادی و اهداف بنیاد آشنا هستند.»

در این مراسم، روح‌الله عمادی، مدیرکل پیشین بنیاد مسکن خوزستان نیز به تشریح عملکرد یک‌ساله خود پرداخت و گفت: «در حوزه اجرای طرح‌های هادی، بنیاد در ۸۶۰ روستا فعال بوده و در بخش گردشگری روستایی نیز اقدامات مؤثری انجام گرفته است که به رضایتمندی چشمگیر ساکنان این مناطق انجامیده است.»

وی افزود: «در بخش تأمین زمین برای طرح نهضت ملی مسکن، طی مدت کوتاهی بانک زمین قابل توجهی تأمین شد. همچنین قراردادهای ساخت مسکن روستایی رشد ۱۰۰ درصدی داشت و پروژه‌های متعددی در مناطق دارای ارزش افزوده اجرایی شد.»

عمادی همچنین از تحویل ۴۳۰ واحد مسکونی در شهرستان شادگان خبر داد که با همکاری نهادهای حمایتی و در راستای توانمندسازی سکونت‌گاه‌های محروم انجام شده است.

این اقدامات نشانگر عزم جدی بنیاد مسکن برای پاسخ‌گویی به یکی از مطالبات اصلی مردم—یعنی مسکن—و اجرای سیاست‌های کلان عدالت اجتماعی در کشور است.

خبرنگار فاطمه محققی

دکمه بازگشت به بالا