
افزایش قیمت سوخت استفاده از کارت را اصلاح میکند +فیلم
هدف اصلی از تغییر نرخ بنزین اصلاح استفاده از کارت اضطراری سوخت جایگاه و افزایش کاربرد کارت شخصی به منظور جلوگیری از قاچاق است.
به گزارش پایگاه خبری راهبرد بازار به نقل از گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل شرکت پخش فراورده های نفتی در برنامه گفتوگوی ویژه خبری گفت: ۴۰ درصد بنزین مصرف شده از اول سال از کارت جایگاه است درحالیکه می توانند از کارت شخصی استفاده کنند.
وی افزود: تنها تغییر به وجود آمده در مصوبه بنزینی دولت این است که نرخ استفاده از کارت اضطراری دو هزار تومان اضافه شده است.
کرمی گفت: تاریخ شروع از نیمه دوم آذر مشخص می شود. اگر مردم با نرخ اول و دوم استفاده کنند تا ۸۰ درصد مردم نیازی به نرخ سوم ندارند.
در شرایط فعلی یک فرد می تواند تا ۲۰۰ لیتر در روز بنزین را ذخیره و قاچاق کند و کسی هم نمی فهمد
نواز، سخنگو اتحادیه صنف جایگاه داران سوخت گفت: زیر ساخت اجرای مصوبه بنزینی دولت وجود دارد. ما جزو ۸, ۹ کشور اول جهان در مصرف بنزین هستیم. در مصوبه به هیچ وجه به نرخ سوم بنزین اشاره نشده است.