مهلت یک‌ماهه ایثارگران برای ثبت نام در سهام عدالت

مهلت یک‌ماهه ایثارگران برای ثبت نام در سهام عدالت

زمان انتشار : 1399/11/29 - 06:24

اقتصاد ایران: مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: از مجموع ایثارگران مشمول دریافت سهام عدالت، ۱۵۸ هزار نفر تاکنون نسبت به ثبت شماره شبا اقدام نکرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری راهبرد بازار به نقل از خبرگزاری اقتصادی ایران ، محمود تبریزی، مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران، گفت: با عنایت به اعلام سازمان خصوصی‌سازی، چنانچه مالکین سهام عدالت اقدام به ثبت شماره شبای خود نکنند از فهرست مشمولان حذف خواهند شد و به‌هیچ‌ عنوان امکان برقراری مجدد سهام عدالت برای آن‌ها میسر نخواهد بود.

وی افزود: از مجموع ایثارگران مشمول دریافت سهام عدالت در استان‌ها، تاکنون ۱۵۸ هزار و ۷۰ نفر برای دریافت سهام، شماره شبای خود را در سامانه سهام عدالت ثبت نکرده‌اند؛ به همین منظور طبق هماهنگی‌های صورت گرفته فرصتی یک‌ماهه برای تکمیل اطلاعات ایثارگران در این سامانه در نظر گرفته‌ شده است.

تبریزی گفت: ایثارگرانی که تاکنون موفق به ثبت شماره شبا در سامانه الکترونیکی سهام عدالت نشده‌اند، باید در اسرع وقت نسبت به ثبت آن در سایت WWW.SAMANESE.IR اقدام و یا به بنیاد مربوطه مراجعه کنند.

مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد تأکید کرد: اگر ایثارگران ظرف مدت یک‌ماه نسبت به ثبت شماره شبا در سامانه سهام عدالت اقدام نکنند، از طریق سازمان هدفمندی یارانه‌ها مالکیت آن‌ها از سهام عدالت سلب و عواقب آن بر عهده ایثارگر خواهد بود.

x

این مطالب را نیز ببینید!

فردا نخستین روز فعالیت بورس در سال ۱۴۰۲

تهران- ایرنا- فردا شنبه (۵ فروردین سال ۱۴۰۲) نخستین روز فعالیت بازار سرمایه در سال ...