گزارش ارزی همتی از سامانه نیما/ اختصاص ارز خرید واکسن کرونا از هند

گزارش ارزی همتی از سامانه نیما/ اختصاص ارز خرید واکسن کرونا از هند

زمان انتشار : 1399/12/07 - 07:21

به گزارش پایگاه خبری راهبرد بازار به نقل از  خبرآنلاین، عبدالناصر همتی در یادداشت اینستاگرامی در صفحه خود نوشت: سه شنبه به اتفاق وزرای ذی ربط در دومین جلسه مشترک کمیسیون‌های مجمع تشخیص مصلحت درباره مباحث FATF شرکت کردیم، در پاسخ به سوالاتی که مطرح شد مطالب مهمی از طرف نمایندگان دولت در جلسه درباره ضرورت و اهمیت پیوستن به کنوانسیون‌های مرتبط ارائه شد.

وی با اعلام اینکه معاملات حواله‌های ارزی در سامانه نیما در یک ماه گذشته، روان و با ثبات قابل توجهی در جریان بوده است، عنوان کرد: در یک ماه منتهی به سوم اسفند معادل ۱.۹ میلیارد دلار با میانگین نرخ ۲۳ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر دلار معامله شده است.

به گفته همتی این رقم علاوه بر ارز تامین شده توسط بانک مرکزی و نیز واردات در مقابل صادرات در این مدت بوده است، نکته جالب توجه اینکه همواره عرضه بیش از دو برابر معاملات انجام شده در این بازار است.

بر اساس اعلام رییس کل بانک مرکزی ، میزان تسهیلات پرداخت شده توسط سیستم بانکی در ۱۰ ماه امسال به رقم حدود یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان و همچنین حجم مجموعه سپرده‌ها نیز با ۴۴ درصد رشد نسبت به ابتدای سال در پایان دی ماه به حدود ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسید.

۲۲۳۲۲۴

x

این مطالب را نیز ببینید!

راهبرد بازار؛ ابلاغ اختصاص سهام عدالت به جاماندگان

هیات وزیران در جلسه ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۱ به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی ...