راهبرد بازار؛ چهار تصفیه‌خانه جدید فاضلاب صنعتی گیلان تا پایان سال افتتاح می‌شوند

راهبرد بازار؛ چهار تصفیه‌خانه جدید فاضلاب صنعتی گیلان تا پایان سال افتتاح می‌شوند

زمان انتشار : 1400/06/08 - 14:26

فریبرز سعیدی کیا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون ۱۰ تصفیه خانه فاضلاب شهرک های صننعتی استان  در شهرستان های شفت ، لوشان ، بندر انزلی، صومعه سرا، لاهیجان ، سیاهکل تالش، رودسر، رضوانشهر و آستانه اشرفیه فعال هستند.

وی ادامه داد: تا پایان سال جاری چهار تصفیه‌خانه جدید صنعتی دیگر در شهرستان ها لنگرود ، فومن، رشت و  مدول دوم لاهیجان به بهره برداری می رسد تا شاهد به حداقل رسیدن پسابهای صنعتی در این مناطق باشیم.

 مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان پیشرفت فیزیکی کنونی تمامی این پروژه ها را به طور میانگین ۶۰ درصد عنوان کرد و گفت: البته واحد های صنعتی در زمان قرار داد با شرکت شهرک های صنعتی موظف به تجهیز تصفیه خانه های داخلی هستند که این مهم نیز برای هر واحد صنعتی انجام می شود.

۷۲ واحدصنعتی راکد و تعطیل در گیلان به چرخه تولید بازگشتند

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان گفت: با اقدامات و تلاش های انجام شده از سال گذشته تاکنون ۷۲ واحد تولیدی در شهرک ها و نواحی صنعتی استان به چرخه تولید بازگشته اند.

سعدی کیبا بیشترین مشکلات واحدهای راکد را مربوط به بدهی بانکی و معوقات، نبود بازار فروش، نبود گردش مالی و به دنبال آن عدم تامین سرمایه به موقع بوده دانست و افزود: با اقداماتی همچون پرداخت تسهیلات ، بازار فروش از طریق SME و وثیقه گذاری از سوی شرکت نسبت به رفع مشکلات آنها اهتمام شده است.

در حال حاضر ۳۶ شهرک و ناحیه صنعتی در گیلان وجود دارد. در این نواحی بالغ بر ۹۹۸ هکتار برای احداث واحدهای تولیدی تامین شد که تاکنون بیش از یکهزار و ۸۰۰ قرار داد با واحدهای تولید و صنعتی منعقد شده است.

بر اساس آخرین گزارش شرکت شهرک‌های صنعتی استان گیلان ۱۶ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی شهرک های صنعتی استان گیلان مشغول به کار  هستند.

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

x

این مطالب را نیز ببینید!

راهبرد بازار؛ راهکار مرکز پژوهش‌های مجلس برای صنعت خودرو: قیمت کارخانه‌ای باید اصلاح شود

تهران – ایرنا – مرکز پژوهش‌های مجلس در بیانیه سیاستی در خصوص صنعت و بازار ...