گیاهان و مزاج ها

گیاهان هم مثل انسانها دارای انواع مزاجها هستند و افراد برای تندرستی و سلامت جسم می بایست به این امر توجه داشته باشند.

استاد حکیم زارعی در گفتگو با پایگاه خبری راهبرد بازار در مورد مزاج گیاهان گفت:در گیاهان وجود عناصر چهار گانه و مزاج های حاصل از آنها به وضوح قابل درک است:
۱- گیاهانی که خوردن آنها تنها موجب ایجاد گرمی در بدن می شود معمولا طبعی گرم و تر دارند.
۲- گیاهانی که خوردن و حتی لمس آنها موجب گرمی و تشنگی فوری شده، یا با تکرار مصرف آنها در بدن ایجاد خارش وسوزش می شود، مزاج گرم وخشک دارند.
۳- گیاهانی که موجب دفع حرارت بدن شده، تشنگی را فرو می نشانند و تکرار مصرف آن ها باعث کاهش انرژی می گردد سرد و تر هستند.
۴- گیاهانی که از گرمی بدن می کاهند اما تشنگی را برطرف نمی کنند و با تکرار مصرف آنها در بدن ایجاد خشکی و لاغری می شود، سرد و خشک هستند.
مزاج تک تک گیاهان به تفکیک و با جزئیات در بحث مفردات دارویی طبّ سنّتی، ذکر می شود. برای مثال، گردو و خرما، گرم و خشک؛ گلابی و خربزه، گرم و تر؛ گوجه سبز و انار ترش، سرد و خشک؛ و هندوانه و خیار، سرد و ترند.
تفاوت طعم، عطر، تندی و … گیاهان مختلف در مناطق گوناگون و با روشهای نگهداری متفاوت نیز به همین دلیل است.

به علت استقبال زیاد از دوره های مزاج شناسی استاد زارعی سانس سوم کلاس ها ثبت نام انجام میپذیرد

 تاریخ شروع: بعد از به حد نصاب رسیدن

 روزهای چهارشنبه ساعت پانزده و سی

 با هزینه استثنائی ترمی شصت هزار تومان

 محل برگزاری کلاس ها فرهنگسرای خاوران میباشد
برای ثبت نام دوره ها تهران فرهنگسرای خاوران به آموزش فرهنگسرای خاوران مراجعه نمایید. جهت اطلاعات بیشتر به کانال استاد زارعی مراجعه فرمایید

 تلگرام @khosrozarei

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا