تدابیر ویژه سوخت‌رسانی و سهمیه بنزین در ایام تشییع رهبر شهید

همزمان با برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید و حجم بالای ترددها، تسهیلات ویژه‌ای برای سوخت‌رسانی و پمپ بنزین ها در نظر گرفته شده است.

به گزارش پایگاه خبری راهبرد بازار به نقل از گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به گفته مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، از یازدهم تا بیستم تیرماه، سقف برداشت بنزین با کارت اضطراری جایگاه از ۲۰ لیتر به ۳۵ لیتر افزایش یافته است تا رانندگان بتوانند باک خودروی خود را به‌طور کامل پر کنند.

در ۱۵ استان کشور محدودیت‌های سوخت‌گیری با کارت شخصی کاهش یافته و جایگاه‌های واقع در مسیر‌های اصلی منتهی به سه استان میزبان مراسم تشییع، با حداکثر ظرفیت در حال خدمت‌رسانی هستند.

علی‌رغم این تسهیلات، اولویت اصلی همچنان استفاده از کارت سوخت شخصی است و کارت‌های اضطراری موجود در جایگاه‌ها صرفاً برای موارد ضروری (مانند گم‌شدن یا صادر نشدن کارت) پیش‌بینی شده است.

دکمه بازگشت به بالا